Hoofdredacteur AD gaat Voetbal International leiden

Christiaan Ruesink wordt per 1 mei de nieuwe hoofdredacteur én creative director bij VI.

Christiaan Ruesink (46) maakt na zes jaar AD de overstap naar Voetbal International (WPG Sportmedia). Hij zegt: &;Bij AD sluit ik een prachtige periode af om een nieuwe stap te maken.

Als hoofdredacteur van Voetbal International wordt hij redactioneel eindverantwoordelijk voor alle print en online media, waaronder de magazines, websites, social media en video. Ruesink wordt bovendien creative director van Sport International, het customer media-label van WPG Sportmedia, om dat verder uit te bouwen.

Ruesink: &;Voetbal International is een ijzersterk merk. En voetbal is springlevend. De belangstelling voor voetbal is nog nooit zo groot geweest: de stadions zitten vol, tv-kanalen strijden om de beeldrechten en vrijwel alle grote bedrijven willen zich associëren met voetbal. Er zijn de laatste maanden veel interessante, goede stappen gezet bij VI, ik kijk er naar uit om het merk daar samen verder te versterken en uit te bouwen.&;

Robert van den Ham, uitgever van Voetbal International, noemt het een &;toptransfer&;. &;Een op en top mediaman en sportliefhebber met veel kennis en ervaring, ook kijkend naar zijn eerdere functies als sportjournalist bij onder meer het ANP en AD, en als chef van AD Sportwereld. Dit multimediale tijdperk met de belangrijke keuzes die we binnen VI nog gaan maken en de plannen die we met Sport International hebben, vraagt om professionals als Christiaan.&;

Nieuwe VI
VI maakte onder Robert van den Ham de afgelopen tijd al verschillende initiatieven bekend, waaronder samenwerking met KPN en een focus op contentmarketing. werd een samenwerking met de eredivisie aangekondigd.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie