Premium

Rechtbank honoreert faillissement Mama & Zo

Er is een curator aangesteld.

Vanmorgen was er een hoorzitting bij de rechtbank van Den Haag voor de BV Mama & Zo, onderdeel van Mama Media Group. Een deel van het personeel had het faillissement aangevraagd, onder meer omdat men het salaris de afgelopen maanden niet, deels of veel te laat kreeg.

Mama Media Group heeft titels als Fabulous Mama & Family, Fabmama.nl en Mama & Zo en J/M Ouders. Mama & Zo zit is een aparte BV, waarin personeel en salaris zijn ondergebracht.

'Haast achter procedure'
De rechter honoreerde vanmorgen het faillissement van de BV en stelde een curator aan. 

Curator Mechteld van Veen van GMW Advocaten zegt de komende tijd te gaan inventariseren wat de BV Mama & Zo is en of het bedrijf de activiteiten kan voortzetten of juist moet beëindigen. 'Maar het belangrijkste is dat het personeel snel het achterstallige salaris krijgt. Het betekent dat zij ontslagen moeten worden, zodat het UWV het salaris snel kan uitbetalen. Omdat de medewerkers al zo lang op hun geld wachten, moeten we haast achter deze procedure zetten.'

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie