Premium

Salesmanager Axel Vogel verlaat TMG

Hij vertrekt vanwege een andere visie op de koers van TMG Landelijke Media.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De salesmanager video bij Commercie Landelijke Media zal het Telegraaf-concern per 1 mei verlaten.

Vogel heeft bij Telegraaf Media Groep (TMG) een lange staat van dienst. Hij was onder meer een van de grondleggers van Telegraaf Video Media, de TV/videoproducent en vervulde verschillende andere commerciële functies.

Het vertrek van Vogel volgt na gesprekken met directeur TMG Landelijke Media Harry de Wit in het kader van de ontwikkeling van een nieuwe koers voor deze tak van het uitgeefconcern. Hun visies hierover verschillen. In goed overleg zijn zij vervolgens overeengekomen dat Vogel de organisatie gaat verlaten.


Axel Vogel

Eerder vertrokken al verschillende managers bij TMG, dat onder topman Geert-Jan van der Snoek veranderingen doorvoert. In maart werd het vertrek van Manager Marketing Partnerships Bart Mouter . Salesmanager Metro Simon de Best maakte bekend weg te gaan. Vorig jaar vertrokken al directeuren Frank Volmer en Tim de Klein en commercieel directeur TMG Landelijke Media Jayne Forrrester.

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie