Creatie

Creatie is het platform voor en door creatieven, met een vakblad en website. Het richt zich in woord, maar vooral beeld op alle mensen die geïnteresseerd zijn in creatieve uitingen: artdirectors, copywriters, illustratoren, fotografen en meer. Bij grote bureaus, kleine bureaus, maar ook freelancers, marketeers en anderen binnen de marketingcommunicatie.

Creatie probeert waar mogelijk het creatieve proces te ontrafelen; hoe kwam een idee tot stand en hoe leidde dat tot het uiteindelijke resultaat? Haal inspiratie uit allerlei campagnes: print, geïntegreerd, interactief, design en meer. Eénmalige kleine acties, maar ook campagnes met miljoenenbudgetten. Uit binnen- én buitenland.

Het blad verschijnt 4 x per jaar. Om ieder nummer iedere keer gevarieerd, levendig en betrokken te houden, heeft elk nummer van Creatie een andere gasthoofdredacteur. Blader online door een proefnummer van Creatie.

Op de site kun je vrij zoeken in de database met campagnes, zelf werk uploaden, je eigen portfolio samenstellen, reageren op werk en online gespot werk van anderen plaatsen.
Meld je hier bovendien gelijk aan als fan van Creatie op Facebook. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Neem nu een abonnement op Creatie!