Happy Horizon voegt e-commerce-specialist Experius toe aan bureaugroep

Organisatie telt na verschillende overnames nu 360 medewerkers.

In het Utrechtse bureau Experius

Happy Horizon breidt verder uit en heeft nu ook Experius uit Utrecht toegevoegd aan de bureaugroep. Experius is gespecialiseerd in e-commerce-development en telt 65 specialisten.

Volgens Peter van der Reijden van Experius kan zijn bureau door de aansluiting bij Happy Horizon zijn klanten een volledig geïntegreerd digitaal aanbod bieden.  

Eerder traden al het Amsterdamse online-marketingbureau Nochii Online Marketing en non-profit-agency WWAV, eveneens uit Amsterdam, toe tot Happy Horizon. Onlangs kwamen daar ook PauwR en Flashpoint uit Tilburg bij.

Strategische en development-versterking

Volgens Walter van de Wege, ceo van Happy Horizon, wil de bureaugroep sterk vertegenwoordigd zijn door Nederland. 'We geloven heel erg in een lokale aanpak voor zowel onze klanten als onze digitale talenten.' Met Experius erbij denkt Van de Wege het e-commerce-aanbod met name te versterken op het gebied van strategie en development.

Happy Horizon werkt onder meer voor  Shimano, Fatboy, Fontys Hogescholen, MSD, Roche, Grando, PSV, FC Utrecht, Center Parcs, de Woonspecialist en Pets Place.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie