Leene Communicatie en VormVijf sluiten zich aan bij bureaunetwerk Only

Inmiddels zijn 12 bureaus onderdeel van het snel groeiende Only creative entrepreneurs.

Frans Petersen, Peter van Apeldoorn en Steffart Buijs van Leene Communicatie

Leene Communicatie en ontwerpbureau VormVijf sluiten zich aan bij Only creative entrepreneurs. Daarmee heeft Only inmiddels 12 bureaus aan zich verbonden. Eerder dit jaar werden Branddoctors, Marcommit, Noise en Videohelden onderdeel van het bureaunetwerk.

Leene Communicatie en VormVijf helpen organisaties met communicatieadvies, -producten, woordvoering en design bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Bij de bureaus werken zo’n zeventig adviseurs, contentspecialisten en ontwerpers. De eigenaren en partners van Leene Communicatie en VormVijf hebben zich verbonden aan Only, maar blijven leidinggeven aan de bureaus. Ook de naam, werkwijze en identiteit van de bureaus blijven ongewijzigd.

Complexe sectoren

Opdrachtgevers van Leene Communicatie en VormVijf zijn vrijwel alle ministeries, diverse uitvoeringsorganisaties, inspecties, provincies en gemeenten. Daarnaast krijgen Leene Communicatie en VormVijf veel opdrachten van bedrijven die actief zijn in sterk gereguleerde markten. Denk aan verzekeringen, pensioenen en de arbeidsmarkt.

Volgens Frans de Vries, ceo van Only creative entrepreneurs, zijn er niet veel bureaus die werken aan projecten in zowel de publieke als private markt. ‘Daar ligt de kracht van Leene Communicatie en VormVijf. Het zijn complexe sectoren waarin het verbinden van organisaties met hun interne en externe stakeholders en doelgroepen cruciaal is.’

Opmars in Nederland

Only creative entrepreneurs is bezig aan een opmars in Nederland. De organisatie bouwt via overnames in een hoog tempo aan een full-service digital netwerk. In 2023 zijn naast Leene Communicatie en VormVijf ook Branddoctors, Marcommit, Noise en Videohelden onderdeel geworden van Only. Het netwerk zegt zich te onderscheiden zich van vergelijkbare organisaties 'door bestaande bedrijfsculturen bij individuele bureaus te koesteren, en ondernemerschap te stimuleren'.

Frans de Vries: ‘We zien dat daardoor energie gaat stromen en nieuwe ideeën vorm krijgen. En dat merken opdrachtgevers direct.’

Ondernemerskracht

Steffart Buijs, een van de partners van Leene Communicatie en VormVijf, stelt dat de samenwerking binnen Only leidt tot meer effectiviteit en waarde voor zijn opdrachtgevers.

Samen met Peter van Apeldoorn en Frans Petersen, de andere directeur-partners van Leene Communicatie en VormVijf, blijft Buijs als ondernemer aan Only verbonden en leidinggeven aan beide bureaus. ‘Only stelt de ondernemerskracht van bureaus centraal in de strategie, en dat spreekt ons zeer aan. Dit is voor ons de belangrijkste reden dat we voor Only hebben gekozen.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie