Nog een paar dagen tot de uitreiking van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam.

Op 17 juni wordt eindelijk bekend gemaakt wie de allereerste winnaars zijn van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam.

Op 17 juni wordt eindelijk bekend gemaakt wie de allereerste winnaars zijn van de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam. Middels een online award show kun jij kijken wie er vandoor gaan met de hoofdprijs van €500.000,- aan bruto mediawaarde.

Dit jaar is het de eerste keer dat Ocean Outdoor Nederland, in samenwerking met Adformatie, de allereerste Ocean Digital Competition in Amsterdam organiseert. Een competitie die draait het om het meest unieke en creatieve idee in Digital Out-of-Home in de categorieën Commercieel en Non-Profit én een competitie waarbij iedereen met een creatief idee aan mee kon doen. De genomineerden, per categorie, maken kans op: €500.000,- €250.000,- en €100.000,- aan bruto mediawaarde.

Door de pandemie zijn we genoodzaakt om de uitreiking net even anders te doen als dat we zouden willen. Daarom vindt op 17 juni de online award show plaats waarin wij op een unieke wijze de nummers 1, 2 en 3 bekend maken. Houd de Ocean YouTube in de gaten!

De online award show
Zonder de bijzondere samenwerking met Capitola en Uberkraft zouden wij de online uitreiking niet aan jullie kunnen presenteren. Capitola is hét digitale bureau die werkt in de wereld van 3D-ontwerp en art direction en is gespecialiseerd op het gebied van Virtual- en Augmented Reality. Met inhouse codeurs en creatieven vinden zij de perfecte manier voor interactie en betrokkenheid met je publiek. Neem een kijkje op de website van Capitola en kom erachter wat zij onder andere kunnen. UBERKRAFT studios is dé walk-in studio midden in De Pijp voor het opnemen van live- en offlinestreams, podcasts, product video’s. Gaming, DJ sets, webinars en nog zo veel meer. Samen creëren zij de meest fantastische dingen. 

Op 3 juni heeft de jury bekend gemaakt wie de genomineerden zijn. Heb je dit helemaal gemist?  Klik dan hier, want de jury komt het je persoonlijk vertellen.

Lukt het niet gelijk, ga dan naar de instellingen op je mobiel, instellingen voor Safari, instellingen voor websites en zet onder 'Camera' de instelling op vraag. Nu gaat het lukken!

Ga naar de website van Ocean Outdoor Nederland en lees alles over de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam of neem contact op via dccamsterdam@oceanoutdoor.nl.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →