Yvette Belt-Beekman treedt toe tot bestuur SAN

Belt-Beekman volgt het afgetreden bestuurslid Robbert de Vreede op.

Yvette Belt-Beekman
SAN

Yvette Belt-Beekman (KPN) treedt toe tot het bestuur van de Stichting Adverteerdersjury Nederland (SAN). Belt-Beekman is director brand & marketing communicatie bij KPN. Ze brengt een jarenlange ervaring mee als marcom-specialist in de telecommunicatiebranche, naast ook bureau-expertise. Zij heeft vier jaar een bestuursfunctie bekleed bij de stichting SIRE.

Belt-Beekman volgt het afgetreden bestuurslid Robbert de Vreede (Unilever) op. De Vreede treedt helaas voor het einde van zijn termijn af in verband met zijn nieuwe internationale functie binnen Unilever.

Helaas moet de SAN ook afscheid nemen van bestuurslid Jaap Houthuijs (v.h. Heineken, Bols, Vrumona). Houthuijs is sinds het oprichtingsjaar 1988 verbonden geweest met de SAN en was de afgelopen 25 jaar als bestuurslid verantwoordelijk voor alle in die periode geproduceerde SAN Jaarboeken. Daarmee is hij van grote betekenis geweest voor het gezicht van onze Stichting SAN.

Belt-Beekman over haar aanstelling: 'Ik voel me zeer vereerd om plaats te nemen in het bestuur van de SAN. Ik heb er veel zin in om samen met vakgenoten creatief impactvol werk voor merken te blijven waarderen en respecteren. En tevens een podium te bieden om samen successen te vieren.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie