Premium

Yvonne van Bokhoven krijgt leiding over Lewis in Europa

Ze is benoemd tot executive vice president Europe en krijgt de leiding over 12 Europese vestigingen.

Yvonne van Bokhove krijgt leiding over de 12 Europese vestigingen van Lewis
Facebook Yvonne van Bokhoven

Yvonne van Bokhoven is benoemd tot executive vice president Europe van Lewis. In haar nieuwe rol geeft ze de leiding aan de twaalf Europese kantoren van het internationale communicatiebureau. Ze rapporteert aan ceo Chris Lewis.

Van Bokhoven richtte in 2000 Lewis Nederland op met niet meer dan een laptop, printer, bureau en zichzelfHet bedrijf is sindsdien enorm gegroeid. In 2000 werkten er 32 mensen wereldwijd, nu zijn dat er 600. In Nederland telt het communicatiebureau inmiddels vijftig medewerkers verspreid over vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.

Advertentie
advertisement

Slim samen

Voor haar promotie was Van Bokhoven senior vice president Western Europe bij Lewis. Het bedrijf kent inmiddels een schaalgrootte die het belangrijk maakt om op een zo slim mogelijke manier samen te werken, zegt ze.

Van Bokhoven: 'In deze functie mag ik dat vorm gaan geven. Zo hebben we verschillende lokale expertiseteams op het gebied van online marketing, digital, content marketing en creative services die internationaal ingezet kunnen worden. Ook hebben we een stevige ambitie om nieuwe sectoren aan te boren en dat gaan we op internationaal niveau aanpakken.'

Van Bokhoven neemt de rol over van Andres Witterman, die zich vanaf nu Chief Client Officer Europe mag noemen.

premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Plaats als eerste een reactie

Advertentie