Creativiteit in overvloed: vier nieuwe team members voor Somention

Vier nieuwe team members zijn gestart aan het Somention avontuur. Maak kennis met Sabine, Mick, Lútsen & Dan.

Project
Sabine Jurgens (voormalig Coolblue) is gestart als Project Manager met een duidelijke ambitie: strakke campagnes & always-on samenwerkingen realiseren voor klanten als A.S. Watson & Hallmark. Haar toewijding en PM skills beloven een waardevolle aanwinst te zijn voor de klanten van Somention.

Creatives
Hoewel het voor Mick van Elk (voormalig Nijgh, Vice) voelt alsof hij al jaren bij Somention werkt, is het pas enkele maanden geleden dat zijn avontuur bij het bedrijf begon. Nu vervult hij een allround social creative functie in het team en beweegt tussen de disciplines van art, copy en concept.

Ook verwelkomen we Lútsen Koornstra (voormalig bol.com) in het creative team. Zijn overstap bevalt hem goed; hij waardeert de variatie in werk en de mogelijkheid om snel in te spelen op wat de doelgroep leuk vindt. Gedurende deze korte periode hebben Mick & Lútsen al mooie campagnes en content gerealiseerd voor bekende A-merken als DAF global, Madurodam en De Kuyper.

Nieuw leiderschap
Dan Verhoeven (voormalig Blauw Gras, Greenhouse), creative director met 15 jaar ervaring, voegt zijn creatieve perspectief toe aan het team. Met een track record bij diverse bureaus brengt Dan zijn creatieve visie naar de Somention arena. Ontdek meer over Dan Verhoeven en zijn visie op creativiteit in sociale media in dit artikel.

Wil jij ook deel uitmaken van het groeiende team van Somention? Bekijk onze vacatures. Somention biedt een dynamische werkomgeving waar creativiteit en innovatie centraal staan.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →