Erik-Jan Koense weg bij JWT Amsterdam om weer te gaan ondernemen

Hij was deputy managing director van JWT Amsterdam.

Erik-Jan Koense heeft besloten om JWT Amsterdam te verlaten en weer te gaan ondernemen. De afgelopen 4,5 jaar was hij werkzaam als deputy managing director van JWT Amsterdam. Naast zijn rol in de directie van JWT was hij eindverantwoordelijk voor onder meer Ziggo, Randstad en Nationale Nederlanden.

Koense begint als zelfstandig consultant en interim manager om van daar uit te kijken hoe mijn nieuwe bedrijf zich ontwikkelt. 'Het bedrijf begint steeds meer vorm te krijgen dus ik zal daar snel meer over communiceren.'

Over JWT zegt hij: 
‘Ik ben bij JWT gekomen om het Ziggo account neer te zetten en te leiden. Dat betekende een transformatie naar volledige integratie met digital, data en 1:1 communicatie. De ambities die we met elkaar hebben uitgesproken, zijn ruimschoots uitgekomen. Toch begon het ondernemersbloed weer te kriebelen en ga ik een bedrijf opzetten dat merken succesvol maakt in het veranderende landschap van digitale media, communicatie, kanalen en data. Op dat terrein voel ik me het lekkerst’.

 

 

Advertentie
advertisement

Reacties:

Martijn de Beijer
Succes, Erik-Jan!
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie