Hill+Knowlton Nederland trekt Karl Emerick Hanuska aan

Ervaren financieel communicatieprofessional gaat bedrijven adviseren over complexe financiële en corporate vraagstukken.

Karl Emerick Hanuska
Hill+Knowlton

Hill+Knowlton Strategies Nederland heeft de Karl Emerick Hanuska aangetrokken, een ervaren communicatiespecialist in financiële en corporate communicatie. Hij  zal bestuurders en bedrijven adviseren over uiteenlopende complexe financiële en corporate communicatievraagstukken.

Emerick Hanuska heeft een achtergrond in journalistiek en jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende beursgenoteerde bedrijven in uiteenlopende communicatierollen. Hij begon zijn carrière begonnen als correspondent in Rusland, onder andere voor Reuters, waarna hij de overstap maakte naar Reuters in Amsterdam als financieel correspondent.

Advertentie

Ahold en Philips

Na zijn journalistieke loopbaan startte hij als Senior Communications Manager bij Ahold, waar hij strategische corporate-communicatieprogramma’s heeft ontwikkeld. Vervolgens had hij diverse communicatiefuncties bij NN Investment Partners en meest recent als Head of Press Office & Corporate Relations bij Philips Lighting.

Emerick Hanuska is geboren in de Verenigde Staten en spreekt vloeiend Engels, Russisch en Nederlands. Hij zal primair opereren binnen de groeiende Financial+M&A praktijk van Hill+Knowlton Strategies.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie