Marit Holman en Pieter Idenburg naar de Issuemakers

Ervaren adviseurs zijn afkomstig van ABN Amro en ministerie LNV.

Issuemakers

Marit Holman en Pieter Idenburg treden toe tot de de Issuemakers. Holman begint direct in het nieuwe jaar, Idenburg volgt een maand later. Issuemakers telt nu 18 adviseurs.

Marit Holman is na haar studie Nederlandse taal en cultuur in Groningen, gaan werken bij een communicatiebureau en vervolgens bij ABN Amro. Ze heeft enkele jaren gewerkt als persvoorlichter en vervolgens als businessmanager voor de algemeen directeur Commercial & Corporate Clients.

Haar laatste functie bij de bank was strategie-consultant voor de zakenbank, adviserend richting senior management en de Executive Committee. Bij De Issuemakers zal Holman als strategisch adviseur gaan werken voor organisaties in de financiële en media-technologische sector.

Directeur Communicatie

Pieter Idenburg werkt tot begin 2019 als kwartiermaker bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit als directeur communicatie. Daar is hij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe, volwaardige Directie Communicatie en voor de gehele communicatie van dit nieuwe ministerie.

Daarvoor was hij 8 jaar lang directeur Communicatie bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid waar hij leiding aangaf aan de afdeling en tevens grootschalige projecten aanstuurde. Hij heeft in zijn carrière eerder gewerkt als hoofdredacteur van Zorgvisie, als organisatieadviseur bij Andersson Elffers Felix en als woordvoerder van de minister en staatssecretaris van VWS. Binnen De Issuemakers zal Idenburg werkzaam zijn voor de grotere accounts en op de publieke sector. 

 

 

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie