3 inspirerende locaties voor congressen, beurzen en events tot 2500 personen

Belangrijke relaties ontvang je natuurlijk het liefst op de meest inspirerende locatie met een unieke uitstraling. Maar, waar kies je voor?

Belangrijke relaties ontvang je natuurlijk het liefst op de meest inspirerende locatie met een unieke uitstraling. Maar, waar kies je voor? Een moderne locatie, een architectonische hoogstand of een industriële locatie met karakter? We lichten drie locaties uit die je absoluut op je lijstje moet zetten voor je volgende congres, beurs, bedrijfsfeest of relatie-evenement.

Circulaire congreslocatie in Amsterdam
Organiseer je een evenement in Amsterdam? Dan kun je niet om Amsterdome heen. De eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland heeft een uniek verhaal, indrukwekkende architectuur en een industrieel interieur van hergebruikte materialen. Bovendien is de locatie aan de A5, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en Schiphol, goed bereikbaar voor bezoekers uit heel Nederland. Met haar plenaire congreszaal, een horecapaviljoen en 16 subruimtes biedt Amsterdome met een oppervlakte van 5.000 m² ruimte aan groepen van 200 tot 1000 personen.

Industrieel rijksmonument in Amersfoort
Het is dé industriële locatie van Midden Nederland; De Rijtuigenloods. Dit rijksmonument ligt op een historisch spoorcomplex vlak achter station Amersfoort Centraal en heeft alles wat je nodig hebt voor een uniek evenement. Een prachtig decor van authentieke spoorelementen en het trendy interieur geven de locatie een unieke look & feel. Stap voor de gezamenlijke bijeenkomst binnen in de plenaire zaal waar plek is voor 2000 personen. Daarna geniet je van een ontspannen pauze in de loods, waarna het tijd is voor een workshop of brainstormsessie in één van de 15 subruimtes. Met ruim voldoende parkeergelegenheid en een perfecte ligging vlakbij de A1 en de A28 hebben je gasten deze locatie zo gevonden.

De Rijtuigenloods
De Rijtuigenloods

Modern én goed bereikbaar
Je bent nauwelijks van de afrit af of je ziet de Midden Nederland Hallen al staan! Met haar ligging in het midden van Nederland, direct aan de A30 en de beschikking over 1500 gratis parkeerplekken is deze locatie vanuit het hele land goed te bereiken. Bovendien ben je met een nieuw complex als de Midden Nederland Hallen verzekerd van state-of-the-art verlichting, geluidsapparatuur en techniek waar je alle kanten mee op kan. Een turn-key locatie waar je jouw concept tot leven kan brengen. De combinatie van een hoge en ruime expohal, een groot auditorium en 20 subzalen maakt deze locatie geschikt voor elk soort bedrijfsevenement!

Maak een verantwoorde keuze
Of je nu kiest voor de Amsterdome, Midden Nederland Hallen of De Rijtuigenloods; je hebt bij alle locaties een goed verhaal. Zo is Amsterdome opnieuw opgebouwd met materialen die een tweede leven krijgen en beschikt De Rijtuigenloods over een Gouden Green Key keurmerk. De Midden Nederland Hallen loopt voorop als het gaat om zonne-energie en hoogwaardige isolatie. De 1650 zonnepanelen voorzien de hallen het hele jaar door van energie. Zo ben je er, welke locatie je ook kiest, van verzekerd dat je een verantwoorde keuze maakt.

Amsterdome
Amsterdome

Plaats als eerste een reactie