Walibi pakt Nederlandse primeur met videoclip-release via Snapchat

In maart 2016 opent Walibi Holland na 14 jaar een gloednieuwe rollercoaster, Lost Gravity. Youngworks bedacht Walisnaps; volgers worden 5 maanden lang als eerste getrakteerd op sneakpeaks van het thema, concrete previews en andere exclusieve nieuwtjes over de nieuwe ride.

In maart 2016 opent Walibi Holland na 14 jaar een gloednieuwe rollercoaster, Lost Gravity. De vette drops, gierende kurkentrekkers en keiharde loopings maken deze ride fris en vernieuwend. De uitdaging was om het Lost Gravity verhaal en gevoel tijdens de 5 maanden dat het park dicht is, bij de doelgroep en fanatieke theme park fans te laden....

Snapchat is het snelstgroeiende netwerk onder de doelgroep en heeft door zijn laagdrempelige snappy karakter een hoge entertainmentwaarde. De tijdelijke zichtbaarheid van content (max 24 uur) geeft een gevoel van exclusiviteit, onthulling en mysterie. Snapchat is dus hét kanaal om Lost Gravity op een ultieme manier te presenteren. Of beter gezegd, te lekken. bedacht Walisnaps; volgers worden 5 maanden lang als eerste getrakteerd op sneakpeaks van het thema, concrete previews en andere exclusieve nieuwtjes over de nieuwe ride.

Bij een keiharde nieuwe ride hoort ook een vette soundtrack van Mr. Polska en Boaz van de Beatz. En bij een vette soundtrack hoort weer een dikke clip. Geheel in stijl van de ride hebben we een videoclip opgenomen waarin nog meer hints werden weggeven over de thematisering van Lost Gravity. Net als alle andere nieuwtjes over de ride, wordt ook de videoclip gereleased op Walisnaps. Daarmee was dit de eerste videoclip release op Snapchat in Nederland.  

Plaats als eerste een reactie