Inschrijving Ocean Digital Creative Competition Amsterdam gesloten

Ocean Outdoor Nederland lanceert dit jaar de allereerste en jaarlijks terugkerende Digital Creative Competition Amsterdam.

Het is dé competitie waarbij alle creatieven de grenzen kunnen verleggen in DOOH. Van 12 april 2021 tot en met vrijdag 21 mei 2021 konden ideeën worden ingestuurd.

Er is ontzettend enthousiast gereageerd en zijn enorm blij met de hoeveelheid inzendingen. Van grote reclamebureaus tot kleine adverteerders, van uitgebreide presentaties tot foto’s van bierviltjes, op alle mogelijke manieren hebben wij inzendingen ontvangen. De jury gaat op 27 mei in beraad en zal op 3 juni bekend maken wie de genomineerden zijn en dus kans maken op de hoofdprijs van €500.000,- bruto mediawaarde.

Marlies Smits, Head of Marketing Ocean Outdoor Nederland - “De eerste keer de Ocean Digital Creative Competition in Amsterdam is, als we eerlijk zijn, super spannend… Daar komt dan nog bij dat het Ocean merk pas sinds eind 2019 actief is in Nederland en afgelopen jaar is helaas voor ons allen niet verlopen zoals wij dat begin 2020 voor ogen hadden. Dat maakt het nog spannender! Des te meer zijn wij ontzettend verrast en vereerd door de hoeveelheid, de variëteit en de kwaliteit van de inzendingen. Gelukkig hebben wij een zeer capabele jury gevonden die met deze uitdaging aan de slag mag. Het medium DOOH, dat nog zoveel creatief en innovatief potentieel heeft, was afgelopen weken duidelijk bij vele creatieve teams, mediabureaus en adverteerders top of mind. Samen zorgen we voor impact!”

De juryleden
De jury bestaat uit mensen met een achtergrond in creatie, digital, tech, media of marketing die allen ruimschoots hun sporen hebben verdiend. Met trots stellen wij jullie de juryleden nogmaals voor:  

 • Carolien van 't Hek - CEO UM Nederland
 • Caroline van Turennout - Directeur Marketing & e-Commerce Zeeman
 • Cees Dingler - MD/Creative Director Capitola
 • Gerard Ghazarian - Founder Candid
 • Inge Ligthart - CEO Dawn
 • Joris Kuijpers - Founder/Creatief Directeur, The Family Amsterdam
 • Lydi Siebers - CMO Benelux HelloFresh
 • Maddie Raedts - Founder, IMA & Global Head of Social for Fashion & Luxury, MediaMonks
 • Max Pinas - Creative director Dept Agency
 • Mervyn ten Dam - Creative Director dentsuACHTUNG!
 • Patrick de Laive - Founder & CPO TNW
Ocean Outdoor Nederland

De award show
De jury zal de inzendingen beoordelen binnen twee categorieën: commercieel en non-profit en op diverse criteria. Op 3 juni zullen zij op unieke wijze, in samenwerking met Capitola en UBERKRAFT Studios, de genomineerden bekend maken en op 17 juni zal de award show plaatsvinden waarin bekend gemaakt wordt wie de winnaars zijn van de allereerste Ocean Digital Creative Competitie Amsterdam.  

Ga naar de website van Ocean Outdoor Nederland en lees alles over de Ocean Digital Creative Competition Amsterdam of neem contact op via dccamsterdam@oceanoutdoor.nl.

Ocean Outdoor Nederland