Perry brengt magazine Fit Guide uit

Een tijdschrift met een 14-daags plan om fitter te worden.

De Fit Guide bevat een combinatie van work-outs, waaronder full-body workouts, running en yoga én recepten van topkok Edwin Sander. Daarnaast bevat het tijdschrift fotografie met ‘essential sportsgear’, verkrijgbaar bij Perry. Eerder bood de sportketen verschillende trainingen aan tijdens de Keep Moving with Perry Tour. Vanwege de Perry-boodschap ‘Keep Moving’ werd besloten ook de Fit Guide te ontwikkelen in samenwerking met Stadswild.

De Perry 14-day Fit Guide is live tussen 9 februari en 22 februari en is toegankelijk voor iedereen. De workouts uit de Fit Guide kunnen worden gevolgd onder begeleiding van de trainers van Stadswild en steun van de Perry Community. De Live Challenge bevat 10 trainingen in Amsterdam en 4 social days waarbij de training vanuit huis wordt uitgevoerd en gedeeld op social media.

Alle trainingen komen rechtstreeks uit de Fit Guide. Er is tijdens deze 14 dagen ook volop aandacht voor gezonde voeding, want in de Fit Guide staat ook een uitgebreid 14-daags receptenprogramma. De challenge wordt afgesloten met de You Did It Party in de Perry-flagshipstore met een Fit Guide-diner.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie