Storyboard VrijMiBo - Podcast - #1 - met: Nicolaas Veul

In de Storyboard VrijMiBo Live Podcast praten we over alles wat te maken heeft met social media, branded content en influencer marketing

Storyboard VrijMiBo - Podcast - #1 - met: Nicolaas Veul

In de Storyboard VrijMiBo Live Podcast praten we over alles wat te maken heeft met social media, branded content en influencer marketing.

Voor de allereerste editie gaat Martijn de Kemp (CEO Storyboard) het gesprek aan met Nicolaas Veul; programmamaker die onlangs de documentaire #followme uitbracht. Hij dook hiervoor in de duistere, financiële wereld achter Instagram. Een wereld waar massaal followers en likes worden gekocht. Maar hoe onderscheid je echt van nep? En wat voor invloed heeft dit op influencer marketing in de mediawereld?

Genoeg in ieder geval voor een goed gesprek!

Via deze link is de Podcast ook terug te luisteren.

Reacties:

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Thanos
Must be like to share this amazing article for me it is the very nice so look here for <a href="http://deletebinghistory.com">delete bing search history completely</a> in system browser and save the all setting for batter browsing.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie