Huis-aan-huisblad City breidt uit naar zeven steden

Uitbreiding edities in Amsterdam, Rotterdam en Leiden.

Magazine City wordt vanaf 1 mei 2021 wekelijks verspreid in zeven grote Nederlandse steden. Het huis-aan-huisblad komt voortaan uit in alle stadsdelen in Amsterdam (behalve centrum), Rotterdam en Leiden. City kwam al in de brievenbus in Utrecht, Den Haag, Tilburg en Haarlem.

City bereikt met een totale oplage van bijna 700.000 in deze zeven steden straks meer dan 1,5 miljoen Nederlanders. Het magazine onderscheidt zich qua inhoud, vormgeving en exploitatie van de traditionele huis-aan-huiskranten. 

JA-sticker

City begon in 2018 en is een uitgave van H.A.H. Retail in samenwerking met Trusted Media Publishers. De introductie van City in Amsterdam in 2018 was een tegenzet na het verbod op ongerichte verspreiding van folders in de hoofdstad (tenzij er een JA-sticker op de postbus is geplakt). Door een andere verspreidingsvorm en het streven om ieder magazine voor minstens 25 procent uit onafhankelijke journalistieke content te laten bestaan (voor Rotterdam geldt 30 procent) kan City in Amsterdam en de zes andere steden uitkomen.

Sjuul Paradijs van Trusted Media Publishers: 'City is met deze uitbreiding inmiddels het grootste huis-aan-huis blad van Nederland. Ut recent lezersonderzoek blijkt dat City al snel na de lancering goed wordt gewaardeerd en voor adverteerders een belangrijk nieuw kanaal. Ook de Nederlandse overheid heeft met landelijke campagnes inmiddels de weg naar het magazine gevonden.'

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie