Lectric Groep lanceert nieuw bureau 'here'

  • Media
  • 19 October 2012
  • Rob Beemster
Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding
Adformatie

Lectric Groep breidt uit met een nieuw digitaal bureau: .

Here is opgericht om binnen de Lectric Groep te voorzien in een geïntegreerde aanpak van het digitale kanaal. Daartoe wordt voor iedere klant of per project een team samengesteld uit de tweehonderd digitale professionals van de andere negen bedrijven (waaronder Yourzine, Searchresult, NR6, Colours en Social Inc.) die de groep omvat.

'Digitale kanalen moeten consistent communiceren Daarom is het van vitaal belang dat de verschillende digitale kanalen goed op elkaar worden afgestemd,' stelt Lectric cco Paul Arts. “Het kan niet zo zijn dat via e-mailmarketing een totaal andere boodschap en tone of voice wordt aangehouden dan via sociale media. Toch zien we dat nog vaak gebeuren doordat opdrachtgevers voor elk kanaal een andere manager hebben en met een andere externe specialist werken. Vanuit here kunnen we de digitale kanalen op elkaar afstemmen en zorgen voor een consistentere uitstraling zodat de kanalen elkaar kunnen versterken.'

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie