vtwonen gaat op grote schaal samenwerken met Pinterest

De samenwerking trapt af met een omvangrijke campagne die vandaag van start gaat.


Met de campagne ‘win een vtwonen voorjaarshuis’ worden consumenten aangespoord om na te denken over een frisse uitstraling van het eigen interieur en er één geheel van te maken. Op Pinterest kunnen deelnemers een moodboard maken van producten en afbeeldingen van vtwonen.nl.

Dankzij de aanwezigheid van Pinterest-knoppen in de afbeeldingen op vtwonen.nl kunnen deze eenvoudig worden gepind.  Volgens Sanoma is het de eerste keer dat Pinterest op deze schaal met een Nederlands merk samenwerkt. Aan de campagne gingen vijf maanden voorbereiding vooraf.

Nicolette Fox, hoofdredacteur vtwonen: ‘Pinterest biedt als visueel online platform een gebruiksvriendelijk systeem om ideeën gecategoriseerd te verzamelen. Het is daarom een sterke partner om de krachten mee te bundelen.’

Een jury kiest het meest inspirerende ‘voorjaarshuis’ Pinterest-bord en de maker wint een  6-pagina rapportage in vtwonen magazine.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie