Merk & Strategie

BVA draagt Frenkel Denie voor als nieuwe voorzitter

Floor Bakhuys Roozeboom, redactie | 6 januari 2014, 16:23

Frenkel Denie is de beoogde nieuwe voorzitter van de BVA. Komende woensdag zal Denie officieel als voorzitter aan de leden worden voorgedragen.

Hoewel nog in de ledenvergadering voor het voorzitterschap van Denie moet worden gestemd, is het voor velen geen verrassing dat hij als geijkte nieuwe voorzitter van de Bond van Adverteerders naar voren wordt geschoven.

Helen Faasse, directeur van de BVA, kan de nominatie van Denie tegenover Adformatie bevestigen: &;Natuurlijk moet in de ledenvergadering eerst worden ingestemd met zijn voorzitterschap, maar dat Frenkel Denie voorgedragen zal worden is inmiddels geen geheim meer.&;

Denie, marketing directeur bij FrielandCampina, de functie van vice-voozitter van de BVA op zich. In die functie riep hij in 2011 nog op tot het realiseren van een , een projectgroep die inmiddels overigens een stille dood lijkt te zijn gestorven.

Voordat hij in 2011 bij FrieslandCampina begon, werkte Denie zeven jaar bij Bavaria, een periode waarin hij onder andere de prijzen Adverteerder van het Jaar en Nima Marketingbedrijf van het Jaar in de wacht sleepte. Daarvoor werkte hij acht jaar bij P&G.

Als de BVA-leden woensdag officieel met zijn voorzitterschap instemmen, zal hij Jan Driessen opvolgen als voorzitter.

 

 

Over de auteur

Floor Bakhuys Roozeboom

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Meer in channel Merk & Strategie

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs