Campagne: deel complimenten met gepersonaliseerde Gif-jes

Rutgers WPF en Soa Aids Nederland willen jongeren motiveren online positiviteit te delen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Vandaag introduceren Rutgers WPF en Soa Aids Nederland de online tool &;GIF a compliment&;. Via kunnen jongeren elkaar een leuk, grappig en positief berichtje sturen in de vorm van een gepersonaliseerd Gif’je. Daarnaast is 27 november uitgeroepen tot &;GIF a compliment dag&;. De dag heeft als doel zoveel mogelijk jongeren te motiveren om een compliment te delen en samen te zorgen voor een online golf van positiviteit.

GIF a compliment is vooral gericht op jongeren tussen 14 en 16 jaar. Marianne Cense, projectleider Rutgers WPF: ‘Uit onderzoek weten we dat jongeren met veel zelfvertrouwen minder last hebben van angsten en depressieve gevoelens dan jongeren met weinig zelfvertrouwen. En jongeren met een positief zelfbeeld  zijn weerbaarder en durven hun wensen en grenzen beter aan te geven als het om relaties en seksualiteit gaat’.

De online tool is ontwikkeld door Buutvrij in opdracht van Rutgers WPF, Soa Aids Nederland, Trimbos Instituut en Pharos. Het is gefinancierd vanuit de . Met dit programma geven het Centrum Gezond Leven en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en partners op het gebied van gezonde leefstijl een impuls aan de gezonde leefstijl van jongeren. 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie