Premium

Ivo de Jongh en Karen Bruinsma naar Revolver Amsterdam

De twee nieuwe producers gaan bij het productiebedrijf de advertising- en branded content-divisie leiden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

De Jongh gaat zich richten op creatieve strategie en het adviseren en begeleiden van adverteerders en bureaus. ‘Ik verheug me er erg op om met Ivo steengoede producties en content te gaan ontwikkelen. Vroeger waren we concurenten en nu zijn we partners. Grappig hoe dingen kunnen lopen&;, aldus Bruinsma. 

De Jongh was oprichter van Goeroe Media en Goeroe Commercials en Bruinsma was hiervoor werkzaam bij L-A-D-A, het productielabel van Caviar.

Revolver Amsterdam merkt dat er steeds meer vraag is naar regisseurs en makers uit minder traditionele hoek. Daarom werkt het bedrijf veel met videokunstenaars, fotografen en fictie/docu regisseurs. Bruinsma denkt dat er ook behoefte is aan productiehuizen die meer ‘creatief gedreven’ zijn en daarbij meer zijn dan alleen een uitvoerende partij. En volgens de Jongh is het noodzakelijk dat de reclames niet alleen maar werven, maar een complete ervaring aan de kijker geeft en om te proberen een relatie aan te gaan.

Als Bruinsma Revolver Amsterdam zou moeten omschrijven in één woord is dat ‘vernieuwend’. ‘Wat mij aanspreekt bij Revolver dat er een sterke focus is op het constant onderzoeken van nieuwe vormen, nieuwe platforms en nieuwe manieren om verhalen te vertellen.’ De Jongh: ‘voor mij is dit bedrijf het perfecte platform om verder te ontwikkelen als specialist in het ontwikkelen en produceren van conceptueel verrassend, verhaal gedreven en visueel indrukwekkend werk.’

Op de vraag wat het mooiste moment uit hun carrière is, reageert Bruinsma: ‘Een gouden leeuw in Cannes in 2010 winnen’ en de Jongh: ‘het telkens weer terugkerende besef dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken’.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie