Social

Randstad begint een Social Media Command Center

Rob Beemster, redactie | 20 januari 2014, 10:09

Uitzendorganisatie Randstad stort zich met een nieuw bedrijfsonderdeel op het managen van omnichannel klantcontacten. Tobias Walraven (ex-SNT) gaat deze leiden.

Randstad introduceert de nieuwe dienstverlening onder de naam Randstad Customer Intelligence (RCI). Dit is een samenwerking tussen Randstad en CX Company (SelfService en ). 

RCI beoogt een volledig pakket aan oplossingen te bieden voor bedrijven die, zoals het in de persverklaring heet, &;klantcontacten via meervoudige kanalen willen organiseren, bemensen, managen en meten&;. Vanaf april neemt Randstad een &;Social Media Command Center&; in gebruik in de regio Amsterdam. Randstad levert de nieuwe service vanuit dit centrum, of op locatie bij de klant. 

De dienstverlening richt zich op vijf contactkanalen: web/intranet, social media, telefonie, mail en het beheren van communities. “Consumenten maken in toenemende mate gebruik van verschillende kanalen en middelen om organisaties te bereiken. Deze nieuwe service tilt het callcenter-concept naar een hoger niveau en biedt bedrijven een complete oplossing voor het managen van complexe berichtenstromen”, aldus Tobias Walraven, die is aangetrokken als managing director Randstad Customer Intelligence.

was in 1985 grondlegger van de SNT Group dat uitgroeide tot het grootste contactcenter in Europa. In 2004 vertrok hij hier om zich te storten op een avontuur met de oprichting van de eerste wildwaterbaan van Nederland in Zoetermeer.

“De vraag is niet meer of bedrijven voor verkoop- en servicedoeleinden moeten inspelen op de veranderende manier waarop consumenten contact leggen, maar hoe.  RCI beantwoordt deze vraag. De contactverzoeken van klanten komen via alle mogelijke kanalen binnen op een centraal punt.  Getrainde medewerkers staan vervolgens klaar om de klant te woord te staan en vragen en klachten af te handelen”, aldus Walraven. 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items Randstad Walraven

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs