Creatie & Campagnes

Woensdag gehaktdag door de Reclameslagers

Susanne van Nierop, redactie | 11 december 2013, 10:24

De Reclameslagers leggen wekelijks een campagne op het hakblok. Negatief? Nee hoor, vlees kan ook bij de traiteur terechtkomen.

De is een reclameblog van twee Bourgondiërs met een pen als snijmes. Voor Adformatie gaan de slagers wekelijks vers campagnevlees beoordelen. Zij omschrijven zichzelf als &;Bureauonafhankelijk, vakgekken en kritisch omdat het moet. Reclames komen als lappen vlees op onze snijplank. Goed werk wordt doorgestuurd naar de traiteur, twijfelgevallen eindigen in de supermarkt en van het baggerwerk draaien we frikadellen in het abattoir. Voor een snelle vette hap kun je in het Smulhoekje terecht.&;

Gehaktdag betekent dus niet per definitie dat een campagne de pan in wordt gehakt; de keurslagers proeven, kijken en beoordelen wat voor campagnevlees er in de aanbieding is.

;Mobiel bankieren.&;

 

Over de auteur

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Gerelateerde items reclameslagers

Meer in channel Creatie & Campagnes

Blijf op de hoogte

Van onze partners

Whitepapers

Adfo Events

Populaire blogs