door Blauw Research, partner | 30 november 2017, 14:57 in Merk & Strategie
Trends Innovatie foresight

Het belang van Foresights

Blauw Research, partner | 30 november 2017, 14:57

Foresight: een boeiend thema. Foresight gaat over de toekomst. En die is complex. Reden des te meer om met foresight aan de slag te gaan. In de wereld van producten, marketing, innovatie en business modellen is foresight nodig om continu op de hoogte te zijn van ontwikkelingen en daar direct op te kunnen acteren.

Bij Blauw Research hebben we Foresight als een van onze strategische pijlers benoemd. Dit vakgebied is binnen Marketing Intelligence nog onderbelicht. En dat is zonde. Naast dat we een aantal mooie diensten hebben op het gebied van Foresight, en , hebben we recentelijk een whitepaper gepubliceerd.

Deze whitepaper gaat in op waarom Foresight noodzakelijk is, wat het nu eigenlijk precies is en hoe het zich verhoudt tot andere vormen van toekomstdenken.

 of klik voor meer informatie

Reacties op dit artikel (0)

Comment author avatar

Dit is een bijdrage van

Blauw Research

Partner

Meer van deze partner
Whitepapers van deze partner
Nu op Twitter
  • Blauw Research
    Merkstrategie borgen door middel van een merkmonitor. Lees hoe wij Perry (Sport) helpen en adviseren in deze case:… t.co/1rJw5ajBMO
  • Blauw Research
    Onze BlauwNow! maart 2018 is uit! In deze editie: Merkgroei voor Perry, Millennials Community, Innovatie leidt tot… t.co/OxUwnvOckq