Bea Interactive kiest Vertigo 6 als PR-bureau

Bureau gaat aan de slag met sites Speel het Slim en Jouez Malin, waar (groot)ouders en verzorgers tips krijgen over verantwoord gamen.

Bea Interactive, de sectorfederatie van videogame-uitgevers en -platformen in België, heeft Vertigo 6 gekozen als PR- en marketingbureau. Vertigo 6 gaat aan de slag met Speel het Slim en Jouez Malin, de consumenten-websites waar (groot)ouders en verzorgers tips krijgen over onder andere het maken van afspraken over gamen en het instellen van beveiligingen, zoals leeftijds-, bestedings- en tijdslimieten. 

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar kennis, ervaring en netwerk in verschillende soorten media en doelgroepen. Bea Interactive richt zich met de websites op een mainstream publiek van (groot)ouders en verzorgers van gamende kinderen.

Ferry Brands van Vertigo 6, stelt dat zijn bureau merkt dat veel ouders en verzorgers niet op de hoogte zijn van de hulpmiddelen die beschikbaar zijn vanuit de gamesector om het gamegedrag van kinderen te monitoren. 'Door hen bewust te maken van de vele tools die zij eenvoudig kunnen gebruiken, kunnen we kinderen en ouders gezamenlijk laten kijken naar manieren om videogames op een gezonde manier onderdeel te laten zijn van hun leven.'

Vertigo 6 is gespecialiseerd in jongerenmarketing. Het bureau is onder andere werkzaam voor Electronic Arts, ASUS, Logitech, VodafoneZiggo, en Studiekeuze123.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie