Viral van de week - Berries and Cream

Social media bureau Dorst & Lesser kiest de viral van de week. Impactvolle, scroll-stopping content, die de doelgroep in het hart raakt.

De Viral van deze Week neemt brengt de kijker terug naar 2007. Een ouderwetse 4:3 geschoten tv-commercial voor snoepmerk Starburst gaat nu ineens weer viral op TikTok. Starburst lanceerde een nieuwe smaak met... [tromgeroffel] Berries and Cream. The Little Lad-acteur die we kennen als Jack Ferver, doet zijn dansje en 14 jaar later is dit dansje verworden tot echte TikTok-trend.

Advertentie
advertisement

TikTok-verslaafden hebben de trend ongetwijfeld al voorbij zien komen. Het gaat ongeveer zo: 'Berries and Cream, Berries and Cream, I'm a Little Lad who loves Berries and Cream!' Ook het bijpassende dansje is niet te missen en de variaties erop zijn eindeloos. Zie hier bijvoorbeeld de TikTok van how_about_no. 

Dansend het weekend in

Een tv-campagne die jaren later nog steeds bekendheid werft. Zelfs ‘The Little Lad’ himself doet een duit in het zakje en postte een eigen ‘Berries and Cream’ TikTok. En daarmee gaan ook wij dansend het weekend in!

Dorst & Lesser, gespecialiseerd in de creatie van social media strategieën en content, kiest wekelijks de viral van de week.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie