Premium

Hollywoodsterren lanceren bureau Zerotrillion

Het bureau moet een burg slaan tussen de entertainmentindustrie en de reclamewereld.

Zerotrillion is ontstaat uit een samenwerking tussen de acteurs Italia Ricci en Robbie Amell, en Alex Paquin en Adam Fierman, de laatste twee waren voorheen werkzaam bij Nomads. ‘Met dit bureau willen we een burg slaan tussen de entertainmentindustrie en reclamewereld’, verklaart Paquin.

‘Er gaan geruchten rond dat de aandachtsspanne van mensen kort is, maar dit is niet waar. Men kijkt ook uren naar Netflix. We zien daarin een kans om met de beste mensen uit de entertainmentwereld – copywriters, producers en regisseurs - verhalen voor merken te brengen op een manier waardoor mensen wél blijven kijken’, aldus Paquin.

Het bureau gaat aan de slag met het bedenken van volledig geïntegreerde merkcampagnes (strategie, conceptontwikkeling en productie) voor merken met internationale ambities. Het management opent een vestiging in Amsterdam en Toronto. Binnenkort komt er ook een locatie in Los Angeles. De kantoren zijn niet continue bezit; medewerkers vliegen op projectbasis naar verschillende locaties. 

De rollen binnen het management zijn als volgt verdeeld: Alex Paquin gaat aan de slag als chief executive officer. Hij houdt toezicht op de wereldwijde strategie. Voorheen was hij ceo bij Nomads Amsterdam.

Adam Fierman is creative director en managet creatieve output. Ook hij werkte eerst bij Nomads Amsterdam als creative director.

En de acteurs Robbie Amell en Italia Ricci gaan beide aan de slag als creative en production consultant. Amell komt uit Canada en is bekend van onder andere de televisieserie 'The Flash' en film 'Code 8'. Ricci komt ook uit Canada en heeft gespeeld in de Amerikaanse politieke dramaserie 'Designated Survivor'. 

Advertentie
advertisement
premium

Word lid voor € 1,-

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan en betaal € 1,- voor de 1e maand.

Ja, ik wil lid worden

Reacties:

Annemarie Semeijn
Goed initiatief. Jammer van de vele spellingsfouten in dit artikel.
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Raymond van der Kaaij
Wie zijn dan die Hollywoodsterren? Of is iedere acteur uit de VS een ‘Hollywoodster’?
Lees meer Lees minder
**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie