SchaalX lanceert label voor executive search: ‘SchaalX eXecutive’

Met het label positioneert SchaalX zich als het meest informele executive search bureau waar integriteit en zorgvuldigheid vooropstaan.

Werving- en selectiebureau SchaalX lanceert deze maand het label ‘SchaalX eXecutive’waarmee het bureau haar executive searchactiviteiten zichtbaarder maakt. SchaalX eXecutive kenmerkt zich door een persoonlijke en eigentijdse benadering met aantrekkelijke voorwaarden. Met de lancering van dit label positioneert SchaalX zich als het meest informele executive search bureau waar integriteit en zorgvuldigheid vooropstaan.

De senioriteit van SchaalX weerspiegelt de senioriteit van haar netwerk. Al 14 jaar groeit het netwerk met de organisatie mee en in veel gevallen is de marketeer van toen de marketingdirecteur van nu. Met andere woorden: kandidaten worden klant en klanten worden kandidaat. Door deze jarenlange groei van haar netwerk, zowel inhoudelijk als in omvang, heeft SchaalX zich bewezen als gedegen speler in executive search die de hoogste managementposities in digital, marketing en communicatie kwalitatief invult. 

Ingrid Schipper, managing partner SchaalX, over de lancering van het label: “Executive search doen wij al jaren en door de lancering van dit label maken we het herkenbaarder in de markt. Bij ons maakt het niet uit of je bij een vereniging bent aangesloten, een bestuursfunctie hebt vervuld of gympen draagt: wij doorgronden de persoonlijkheid en kijken naar drijfveren en passie.”

Het executive search team bemiddelt in vaste en interimposities en bestaat uit Ingrid Schipper, Victor Groothoff, Paula Verheul, Erik de Vogel en Josien Leyer.  Meer over SchaalX eXecutive vind je op www.schaalx.nl/executive-search.

Over SchaalX

SchaalX staat voor groeien door expertise en is specialist in executive search, werving & selectie en interimbemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals, voor zowel vaste banen als interim opdrachten, van medior tot executive niveau.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.