Yellowgrape trekt Brainvine los om AI-tool te laten groeien

Yellowgrape ziet zoveel potentie in haar nieuwe tool dat die op eigen benen verder mag.

De website van ChatGPT
Afbeelding: Shutterstock

Marketingbureau Yellowgrape ziet zoveel potentie in een nieuwe AI-tool dat die verdergaat als een apart bedrijf. Brainvine, software die alle online merkcommunicatie laat lezen en optimaliseren door artificiële intelligentie (AI), leunt op het platform van OpenAI en is in maart gelanceerd door Yellowgrape.

Efficiënter werken

Yellowgrape trekt Brainvine los om de ontwikkeling te bevorderen, schrijft Emerce op basis van uitspraken van managing director Johan Smits. Brainvine is nu een aparte bv met een eigen winst- en verliesrekening, medewerkers en producten. De opstartkosten worden wel door Yellowgrape gedekt.

Als zelfstandig bureau biedt Brainvine verschillende marketingmodules aan die bijvoorbeeld geschreven tekst genereren voor SEA- en SEO-toepassingen. Met zo'n module krijgt de marketeer sneller content voor e-mails en kan hij meer andere werkzaamheden uitvoeren, zo klinkt het. De software analyseert ook verstuurde commerciële e-mails en kan de marketeer hier tips bij geven om de prestaties te verbeteren.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie