Bijkomen van ADE doe je bij de ‘Afterplantparty’

Mooiwatplantendoen.nl laat feestvierders bijkomen in een oase van planten.

Bijkomen van ADE kan op de ‘afterplantparty’ van Mooiwatplantendoen.nl (een initiatief van Bloemenbureau Holland). Bezoekers kunnen genieten van de zuiverende en rustgevende werkingen van planten. De actie is opgezet in samenwerking met The Gardeners.

Het bureau deed onderzoek naar de wensen van ADE-bezoekers en leerde dat zij na dagen dansen en zweten behoefte hebben aan natuur. Om de feestgangers tegemoet te komen, ontwikkelde Mooiwatplantendoen.nl een zogeheten Plant House; waar bezoekers kunnen relaxen in een oase van groen. 

In Plant House is twee keer per dag een live-set van dj Emanuelle Vos, zij maakt muziek mét natuur. Dat werkt als volgt: planten worden aangesloten op de computer en ontvangen kleine hoeveelheden elektriciteit. Hierdoor neemt de computer de energieveld om de plant heen waar. En op het moment dat je de bladeren aanraakt, verandert het energieveld. Dat seintje kun je weer koppelen aan de muziek.

Advertentie
advertisement

Programmering

Plant House is open op maandag 21 en dinsdag 22 oktober van 10:00 – 20:00 uur. Het adres is Utrechtsedwarsstraat 13-2, Amsterdam. Meld je hier aan voor het Facebook evenement! 

Timetable:
Huiskamer
Dj Emanuelle Vos live set 10:00 - 11:30 uur & 17:00 - 18:30 uur 

Slaapkamer
10:00 - 20:00 uur

Badkamer 
10:00 - 20:00 uur

Plant House
Plant House
Plant House

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie