Daikin haalt Ireen Wüst binnen als gezicht arbeidsmarktcommunicatie

De zesvoudig Olympisch kampioene moet medewerkers van Daikin Nederland inspireren en nieuw talent aantrekken.

Ireen Wüst
Daikin

Zesvoudig Olympisch kampioene Ireen Wüst en Daikin Nederland, marktleider op het gebied van onder meer airconditioning en warmtepompen én hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Schaatsrijders Bond (KNSB), gaan een samenwerking aan voor een arbeidsmarktcampagne die Daikin als werkgever op de kaart moet zetten.

Wüst gaat zowel nieuwe als bestaande medewerkers van Daikin inspireren om ‘het beste uit zichzelf te halen’. De samenwerking gaat deze maand van start met een arbeidsmarktcampagne ‘Haal het beste uit jezelf in het topklimaat van Daikin’. Dat is ook het moment waarop Wüst deze nieuwe stap naar een maatschappelijke carrière bekend maakt.

Advertentie
advertisement

Het jaar van versterking

Daikin, sinds 2018 hoofdsponsor van schaatsend Nederland, maakte de afgelopen vijf jaar een enorme ontwikkeling door. Het aantrekken van nieuwe mensen is één van de grootste uitdagingen waar het bedrijf nu voor staat. Edwin Hoogerwerf, managing director bij Daikin Nederland: ‘Voor Daikin is dit echt het jaar van versterking en ik ben blij dat Ireen ons hierbij komt helpen.’

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie