Inzenden SpinAwards 2019 van start

Het inzenden voor de SpinAwards, de creatieve prijs voor digitale media en innovatie, is geopend, inclusief de nieuwe categorie AI & Voice.

Sijthoff Media heeft het afgelopen jaar de onafhankelijke Stichting SpinAwards overgenomen. Het doel van de SpinAwards is om creativiteit in digitale media te stimuleren. Daarom worden jaarlijks prijzen uitgereikt aan inspirerend creatief en innovatief werk met een kloppend digitaal hart.

Deze editie - de 21e -  is één nieuwe categorie gelanceerd: “Artificial Intelligence & Voice". In deze categorie worden de beste creatieve toepassingen van kunstmatige intelligentie bekroond. De toepassing moet de mogelijkheid hebben om zelfstandig te leren en beslissingen te nemen. Bestuurslid Susanne van Nierop zegt hierover: ‘In 2018 zagen we dat voice assistents een steeds grotere rol gaan spelen. In deze nieuwe Spin-categorie worden de beste voorbeelden op het podium gezet.’

Nu de SpinAwards aan het portfolio van Sijthoff Media zijn toegevoegd, wordt er nog meer aandacht besteed aan kennisdeling op het gebied van digitale creativiteit. Zo krijgen de Spin-cases structureel aandacht op het Adformatie-platform, maar wordt ook een verbinding gelegd met Sijthoff Media’s ICT-platform, AG Connect en met Binnenlands Bestuur. 

Advertentie
advertisement

Belangrijke data

Alle projecten kunnen worden ingezonden t/m 28 februari 2019 (inzenden kan via www.spinawards.nl ). Alle genomineerden krijgen tijdens de Inspiration Day op 9 april de kans het werk persoonlijk toe te lichten aan de jury. De winnaars worden bekend gemaakt op de SpinAwards Night op woensdag 8 mei en na de uitreiking volgt het SpinAwards Night feest in de Escape Amsterdam.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie