Barendrecht en Van Thoor naar Lost Boys

Lost Boys breidt uit met Ewout Barendrecht en Nicole van Thoor als respectievelijk Technisch Directeur en Nicole van Thoor als Operations Director.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Barendrecht (voorheen onder andere Clockwork) leidt de technische competentie. Hij begint bij Lost Boys op 1 september. Nicole Thoor is op dit moment operations director bij Tribal DDB en wordt per 1 september verantwoordelijk voor operations en project management bij Lost Boys.

Verder is Mick Lodder per 1 augustus als customer relationship marketing director begonnen. Hij werkte hiervoor als account group manager bij RapidSugar. Jasper de Vreugt is onlangs opnieuw bij Lost Boys in dienst gekomen als accountdirector. Hij startte zijn carrière bij Lost Boys Strategy, was daarna onder andere een tijd werkzaam bij Media Republic en keert na enkele jaren weer terug.

Ook start Patrick Overwijk in de functie van accountdirector. Hij werkte voor Ohra als marketing-communicatie adviseur op de afdeling brandmanagement en communicatie bij Delta Lloyd.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie