Premium

Camiel Eurlings weg bij Jack de Vries en Hill+Knowlton

Camiel Eurlings wordt naar nu blijkt niet meer vertegenwoordigd door Jack de Vries en Hill+Knowlton. Hij heeft sinds twee maanden een nieuwe pr-adviseur, de voormalig televisiejournalist Jan Driessen, eigenaar-oprichter van Q+A Communicatie.

Politieke boezemvriend

Eurlings, die op dit moment als IOC-lid aanwezig is bij de Olympische Spelen, kwam dit voorjaar onder vuur te liggen nadat zijn ex-vriendin aangifte had gedaan wegens mishandeling. De voormalig minister en KLM-topman was een tijdje onvindbaar,  die schreef: ‘Zelfs Eurlings&; politieke boezemvriend en vertrouweling Jack de Vries kan de gevallen Limburgse "wonderboy" niet bereiken.’

Jack de Vries laat CommunicatieOnline weten dat Hill+Knowlton Strategies al ruim een jaar niet meer de belangen behartigt van Eurlings: ‘We hebben hem bijgestaan bij zijn vertrek bij de KLM. Dat was een afspraak met een contractueel einde.’

Perscontacten Rio

Nu valt Eurlings dus onder de hoede van Jan Driessens Q+A Communicatie, een doorlopende overeenkomst. Chris Janssen van het communicatiebureau staat Eurlings bij in zijn perscontacten in Rio. Ook lijkt er koerswisseling te zijn in de communicatie over de aangifte van de ex van Eurlings. Half juli dat de verdediging van Eurlings ‘na maanden zwijgen’ een verklaring naar buiten bracht waarin de ‘aanval op de ex-vriendin wordt geopend’.

Foto: Jan Driessen (rechts) met Mark Rutte en Camiel Eurlings tijdens de presentatie van zijn boek &;A story to tell&; in april dit jaar.

 

premium

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen lezen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Advertentie