Daniël Bouw kiest voor Boymans Van Beuningen, Arnold Drijver naar Stage Entertainment 

Bouw aan de slag als nieuwe hoofd marketing en communicatie. Drijver krijgt rol corporate communications director bij Stage Entertainment.

Daniël Bouw, het nieuwe hoofd marketing en communicatie van Museum Boijmans Van Beuningen

Daniël Bouw is het nieuwe hoofd marketing en communicatie van Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam, waar hij de internationale branding en communicatie van het museum gaat versterken.

Bouw werd opgeleid als functieleer psycholoog aan de UvA, maar koos voor een loopbaan in de culturele sector. Eerst op educatief gebied, vervolgens als organisator van museale evenementen en uiteindelijk als Hoofd Communicatie in het Joods Historisch Museum en in Museum Arnhem.

Hij was initiator en organisator van de Museumnacht Amsterdam, die in 2000 werd gestart als succesvol initiatief om nieuw publiek te bereiken en die komende zaterdag 2 november zijn twintigste editie beleeft.

Sinds 2008 werkt Bouw als zelfstandig communicatiespecialist voor verschillende culturele opdrachtgevers als Manifesta, Sonsbeek, Sikkens Foundation, Museum Beelden aan Zee, Het HEM.

Bij het Boymans staat hem een intensieve en uitdagende transitperiode van renovatie en vernieuwing te wachten. In de eerste helft van 2020 wordt een architect geselecteerd voor de renovatie van het rijksmonument. De wereldberoemde kunstcollectie trekt de stad Rotterdam en de wereld in.

Drijver naar Stage

Arnold Drijver stapt van Hema over naar Stage Entertainment waar hij de rol van corporate communications director op zich neemt. Drijver was 5 jaar werkzaam bij Hema en daar onder meer betrokken bij de verkoop eind 2018 aan Marcel Boekhoorn/Ramphastos.

Bij Stage Entertainment gaat Arnold Drijver internationaal leiding geven aan de communicatiegroep met teams in de landen waar Stage Entertainment actief is – Nederland, Duitsland, Rusland, Italië, Spanje, Frankrijk, Engeland en Amerika.

Advertentie
advertisement

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie