Eric Snelleman managing partner headhuntingbureau Uncommon People

Uncommon People is een nieuw consultancy- en headhuntingbureau dat zich richt op de media-, marketing en reclame-industrie.

Eric Snelleman is begonnen als managing partner bij Uncommon People, een nieuw consultancy- en headhuntingbureau dat zich richt op de media-, marketing en reclame-industrie.

Andere partners zijn Kees de Jong, (ex-SIzmek en GroupM) en Jeroen Jansen, head hunter in data en IT Security. Uncommon People heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, maar richt zich ook op de internationale markt. Er lopen inmiddels projecten in zowel Europa als Azië.

Advertentie
advertisement

Het bureau ziet dat 'recruiters domeinexpertise ontberen bij het zoeken naar senior talent' en wil daar met elkaar aanvullende ervaring op inspringen.

Snelleman: 'Mijn uitgangspunt is altijd geweest dat elke business een "people’s business" is. Na ruim 25 jaar in posities op lokaal, regionaal en internationaal niveau bij corporate ondernemingen is nu de tijd aangebroken om zelf te gaan ondernemen. Met Kees en Jeroen heb ik de juiste partners gevonden om daar invulling aan te geven.'

Snelleman was eerder head of digital trading voor GroupM, eerst in Amsterdam en later Hong Kong, waar hij verantwoordelijk was voor de gehele APAC-regio inclusief China. Daarna was hij bijna drie jaar internationaal actief voor Zoomin.TV voor wij hij naast een global rol ook de businesss in Azie heeft opgezet.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie