Persuasive recruitment: het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt

Ontdek tijdens de gratis clinic op 7 oktober hoe je ontsnapt aan de krapte op de arbeidsmarkt

Nooit eerder in de geschiedenis van Nederland was de arbeidsmarkt zo gespannen. Er zijn nog nooit zoveel openstaande vacatures geweest en het einde van deze extreme krapte is voorlopig nog niet in zicht. Dit leidt in vrijwel alle beroepen leidt tot allerlei ongewenste effecten. Je voelt je bijvoorbeeld gedwongen om mensen aan te nemen die niet helemaal voldoen aan je eisen of je moet dure werving- en selectie- of uitzendbureaus inschakelen.

Hoe zorg je er nu voor dat je ontsnapt aan de krapte op de arbeidsmarkt? Hoe zorg je er voor dat je weer grip krijgt op de doelgroepen van je vacatures en dat je altijd kunt beschikken over een volle pipeline met goede kandidaten? Dat doe je door het anders te doen dan alle andere werkgevers in jouw markt. Dat doe je door een nieuwe en slimme recruitmentmethode toe te passen die nog maar door enkele organisaties met veel succes wordt toegepast.

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic: "Persuasive recruitment: het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt" door Eric van Bourgonje op 7 oktober van 13:00 - 15:00. Voorlopig zal de clinic plaatsvinden in Leusden met de mogelijkheid om ook via een live-stream deel te nemen. Indien tegen die tijd de huidige maatregelen nog steeds van kracht zijn, zullen wij hier natuurlijk naar handelen. Aangemelde deelnemers ontvangen hier voorafgaand aan de clinic meer informatie over.

Wat kun je verwachten?

Eric van Bourgonje neemt je in deze clinic mee in het geheim van verleiden op de arbeidsmarkt. Aan de hand van de theoretische basis en overtuigende parktijkvoorbeelden ontdek je hoe je de concurrentie op de arbeidsmarkt altijd een stapje voor blijft door de inzet van persuasive recruitment.

In de clinic komt het volgende aan bod: 

- Hoe je met persuasive recruitment de meest gewilde kandidaten in beweging brengt. Zelfs als je niet het allerhoogste salaris of de dikste auto kan bieden
- Waarom je gedag kunt zeggen tegen werving & selectie -en uitzendbureaus omdat je hun code gekraakt hebt, zonder dat het jou extra tijd kost
- Hoe je een virtuele community van droomkandidaten opbouwt waardoor je altijd direct toegang hebt tot het toptalent in jouw doelgroepen

Over Eric van Bourgonje

Eric van Bourgonje is recruitment innovator en CEO bij Jobsrepublic. Zijn organisatie won in 2018 de Werf& award voor het werven van meer dan 2.000 beveiligers voor Schiphol. Jobsrepublic is gespecialiseerd in het werven van hoge volumes en schaarse profielen op de arbeidsmarkt met behulp van hyper targeting en psychologische beïnvloeding. Ze werken voor klanten als Pon, Securitas, ETZ Ziekenhuis, Laurens en Grant Thornton.

Aanmelden

Deze clinic is al geweest. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.

Kom op woensdag 7 oktober 2020 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 – 15:00 uur van Beeckestijn Business School.  

Plaats als eerste een reactie