Innovatie in de werkplaats: de rol van AI als Co-Piloot

Ontdek alles over het naadloos integreren van AI in je dagelijkse werk, inclusief handige tools, vereiste mindset en praktische tips!

Elke dag verrichten mensen taken die met behulp van AI efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het samenvatten van documenten, het opstellen van e-mails, eenvoudige gegevensanalyses of slimmer zoeken, AI kan hierbij helpen. Het besparen van tijd op dergelijke repetitieve taken geeft je de ruimte voor diepgaand denken en creativiteit. Dit draagt bij aan de waarde van je organisatie en maakt je werkdag aangenamer.

Tijdens deze clinic van Beeckestijn Business School zal Bart Ensink bespreken wat AI inhoudt en zal hij tal van voorbeelden tonen die je kostbare tijd kunnen besparen. Naast ChatGPT zullen ook vele andere tools worden belicht die mogelijk nieuw voor je zijn. Deze tools helpen bij verschillende taken, zoals het opstellen, controleren en aanpassen van teksten. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om snel video- en audiobestanden te maken van de geschreven tekst, bijvoorbeeld voor onboarding, e-learning, marketingdoeleinden, websites en apps. Ook zal worden besproken waar je in 2024 AI kunt verwachten in je dagelijkse applicaties, aangezien alle leveranciers momenteel druk bezig zijn met het integreren van AI.

Bart zal ook bespreken welke mindset essentieel is voor het effectief dagelijks gebruik van AI. Daarnaast zal hij bespreken welke verwachtingen er eigenlijk zijn voor leiders binnen organisaties. Hoewel de tools fantastisch zijn, is het van belang dat we ze naadloos integreren in onze dagelijkse werkzaamheden. Dit vereist het aanleren van nieuwe vaardigheden en het maken van nieuwe afspraken.

Onderwerpen die worden besproken

In de clinic zal Bart uitgebreid ingaan op nuttige tools en hoe je AI effectief kunt toepassen.

  • Een uiteenzetting van wat AI wel en niet is.
  • De vereiste mentaliteit voor een succesvolle integratie van AI in je werk.
  • Een overzicht van diverse tools met inspirerende voorbeelden.
  • Praktische tips voor een vlotte start met het gebruik van AI in je dagelijkse werkzaamheden.

Dit geeft je een solide basis om te beginnen met het oefenen van AI in de praktijk.

Over de spreker

Bart Ensink is een digitaal expert, met meer dan 16 jaar ervaring in de digitale wereld. Hij beweegt zich voortdurend op de grens tussen bedrijfsvoering en technologische vooruitgang. Zijn missie is digitale kennis en vaardigheden te vergroten. Met zijn bedrijf Andsync doet hij dat met trainingen, workshops en advies. 

Gratis aanmelden

  • De clinic van Beeckestijn Business School vindt plaats op woensdag 17 april en duurt van 09:30 tot 11:00 uur
  • De clinic is online te volgen. Voorafgaand ontvang je een e-mail met inloggegevens

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →