Maak het verschil met een goede tekst

Tekst is de stuwende kracht voor conversie. Ontdek tijdens deze online clinic van 8 december hoe je meer impact kunt maken met je teksten.

Een goede tekst zorgt voor meer leads, meer omzet en meer klanten. Maar hoe schrijf je een goede tekst? Ontdek tijdens deze online clinic van Beeckestijn Business School hoe je meer impact maakt met je teksten door middel van copy en neuromarketing.

Datum: 8 december
Tijd: 14:00 - 15:30 uur 
Locatie: Live-stream

Dit kun je verwachten

Tijdens deze online clinic wordt je meengenomen in de werking van het onbewuste brein. Je leert hoe je bewezen principes kunt vertalen naar breinvriendelijke zinnen en converterende teksten. Daarbij krijg je uitleg over meerdere bewezen technieken, ontdek je hoe je je lezers kunt verleiden en ontvang je tientallen tips om meer uit je teksten te halen.

Voor wie?

Houd jij je lezer met het schrijven van (online) teksten? Of wil je meer leren over het schrijven van goede teksten? Dan is deze clinic zeer interessant voor jou.

Over de sprekers

Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van (mobiele) websites. Martin is expert op het gebied van usability, conversie en neuromarketing. Hij is de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden’, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

Wim van der Mark

Wim van der Mark is eigenaar van Dialoogtrainers.nl en auteur van meerdere bestsellers over interactieve communicatie. Tijdens zijn trainingen maakt Wim korte metten met clichés en ingewikkeld taalgebruik en laat je inzien waarom je klanten afhaken bij het lezen van je teksten.

Gratis aanmelden

  • Deze gratis clinic wordt gegeven door Beeckestijn Business School
  • De clinic wordt gehouden van 14:00 tot 15:30 uur 
  • De clinic zal te volgen zijn via een live-stream

Meld je gratis aan >>

Plaats als eerste een reactie