Werving in de publieke sector: SchaalX public heeft het netwerk

Om aan de groeiende vraag naar marketing, communicatie en digitaal talent binnen het publiek domein te voldoen, is er nu SchaalX public

Werven in de publieke sector
SchaalX public

Nooit veranderde de wereld zo snel en ingrijpend als nu. De digitale revolutie verandert economieën, bedrijfsmodellen, klantgedrag en interactie tussen organisaties en consumenten. Voor de vakgebieden communicatie, marketing en digital liggen er ongekende uitdagingen en kansen om deze ingrijpende veranderingen te ondersteunen met advies, drive en innovaties.

SchaalX public: dit doen wij

SchaalX public is het nieuwe label van ons werving- en selectiebureau SchaalX en richt zich op de veranderende wereld binnen het publiek domein: overheid, semi-overheid, zorg en onderwijs. Met name de digitalisering van processen (e-overheid, e-health, e-learning) en nieuwe vormen van interactie met en tussen burgers, patiënten, studenten en stakeholders vragen om up-to-date vakkennis en gedreven specialisten.

Al sinds 2004 bemiddelt SchaalX specialisten in de niches communicatie, marketing en digital voor corporate bedrijfsleven, MKB en non-profitorganisaties. 2014 was een sleuteljaar voor SchaalX met de gunning van het raamcontract vanuit de rijksbrede aanbesteding voor de inhuur van tijdelijke communicatiespecialisten (als onderdeel van Partners in Communicatie). Eind 2018 is gevierd dat het Rijk opnieuw het contract aan SchaalX gegund heeft. Sinds 2014 is SchaalX hard gegroeid in het publiek domein met naast de ministeries ook opdrachtgevers als de provincies Noord- en Zuid-Holland, UWV, Zadkine, ROC West Brabant, Wageningen Universiteit, VU, Hogeschool Leiden, Diakonessenhuis en de Landelijke Huisartsen Vereniging.

Waarin SchaalX public zich onderscheidt

De dienstverlening van SchaalX public is dus op zichzelf niet nieuw, want SchaalX heeft al een uitgebreid portfolio en veel ervaring in de publieke sector. Wat wél nieuw is, is dat met het nieuwe label wordt getoond waarin de organisatie zich onderscheidt:

  1. SchaalX public heeft een sterk digitaal DNA. Naast traditionele communicatie- en marketingfuncties is SchaalX vooral ook sterk in het bemiddelen van online specialisten, zoals contentmarketeers, SEO specialisten, community managers, online marketeers en webmanagers.  
  2. SchaalX heeft een groot netwerk van professionals met ervaring in commerciële organisaties. Ervaring die vaak zeer relevant is voor en gevraagd wordt door publieke organisaties. Door te putten uit dit netwerk is SchaalX public in staat kennis en expertise vanuit het bedrijfsleven te verbinden aan de publieke sector.
  3. Het team van SchaalX public bestaat uit consultants en recruiters die stuk voor stuk veel ervaring hebben binnen de publieke sector, er de weg kennen, de ‘taal’ spreken en op de hoogte zijn van de grote ontwikkelingen van deze tijd. Het betekent dat de consulants de cultuur begrijpen, snel tot de kern komen en snel de juiste professionals kunnen aanbieden.

Meer weten?

Wil jij meer weten over ons of kun jij hulp gebruiken bij de werving van digital-, marketing- of communicatieprofessionals in het publiek domein? Of heb je interesse in een kennismaking met SchaalX public? Neem dan eens een kijkje op www.schaalx.nl/public

Reacties:

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.