Theo gaat weg

Volgend jaar ben ik 25 jaar actief in de vakjournalistiek. Het grootste deel van die tijd draaide om marketing communicatie en marketing. Ik vind dat een buitengewoon leuk vak. Creatief, afwisselend, en met heel veel inspirerende mensen. En nu ga ik weg.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie

Op 1 oktober ga ik terug naar Kluwer en word daar verantwoordelijk voor AM en AMplus en alle verwante activiteiten. Het is het grootste platform voor de financiële wereld.

De redacties zitten op twee locaties: Alphen aan de Rijn en Deventer. Die moeten meer dan nu het geval is een geheel worden die voor het gehele platform werken: print, online en events.

Natuurlijk kom ik nog steeds heel veel mensen tegen die ik al kende. Want marketing lijkt me meer dan ooit nodig in de financiële wereld. Zoeken naar wat klanten echt willen en transparantie zijn de sleutelwoorden. Ik verheug me op een nieuwe wereld, die ook onder druk staat. En bladen en sites die mogelijk net iets sprankelender kunnen en mogen dan ze nu zijn.

Had dat dan niet gekund binnen de Sijthoff Media Groep? Jawel. Maar je raakt toch wat vermoeid van de 14e SAN of Effie-uitreiking, of de zoveelste Nima Ledenraad. Hoe leuk ze ook zijn…

Ik had nog best doorgekund, maar binnen de Adformatie Groep verandert er met de nieuwe eigenaar heel veel. Nieuwe focus, nieuwe contentstrategie, etc. Ik had daar een rol in kunnen spelen, maar de redacties en de leiding verdienen iemand die er met frisse blik naar kijkt. En met de mensen van Kluwer klikte het gewoon.

Tot 1 oktober zit ik er nog. En daarna kom ik jullie vast wel weer tegen. Eerst neem ik een lange vakantie. En aan iedereen die me geholpen en gesteund heeft: dank! Ik ga jullie vast heel erg missen.

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie