Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach vormen nieuwe directie Stroom

De twee maakten de afgelopen jaren al deel uit van het managementteam.

  • Carriere
  • 6 October 2017
  • Maarten Hafkamp

Rutger Mackenbach werkt sinds 2005 bij het Rotterdamse mediabureau en was de afgelopen jaren Hoofd Strategie & Onderzoek. Yessica Zwetsloot werkte zes jaar als Business Director bij Stroom.

Oprichters Patrick Veldhuis en Titus Eikelboom blijven tot eind 2017 betrokken bij Stroom en zetten hun carrière verder voort binnen Candid Group. Patrick Veldhuis wordt als Chief Media Officer binnen Candid Group verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Het Mediakantoor. het nieuwe media service center van Candid Group. Titus Eikelboom wordt directeur van marketingnieuwssite frank.news. Hij moet zorgen voor de verdere commerciële uitbouw van de site.

'Titus en Patrick hebben een toonaangevend mediabureau opgebouwd en we zijn erg blij met deze kans om de leiding van Stroom op ons te nemen. In onze nieuwe rol zullen we ons blijven richten op optimale dienstverlening aan onze klanten en we zien er naar uit om samen met het team, Stroom verder uit te bouwen', zeggen Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach. 
 
Stroom werd begin dit jaar overgenomen door Candid Group dat eigenaar is van onder meer mediabureau Head to Head, onderzoeksbureau Vostradamus en programmatic tak The Edge Initiative.

Advertentie

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.
Advertentie