Janneke Niessen gekozen tot meest innovatieve it-leider van Nederland

Innovatiebaas en medeoprichter van Improve Digital wint TIM Award.

De jury was unaniem lovend over de kandidatuur van Niessen. &;Zij spring er echt uit als innovatieve leider, zowel transformationeel als inspirerend. In haar verhaal komt alles samen: technologie, economie en samenleving. Daarnaast is haar bedrijf een digitale voorloper met Nederlandse wortels.&;

Het Rotterdamse vervoersbedrjif RET viel in de prijzen als &;meest innovatieve bedrijf&;. &;RET maakte indruk door een groot aantal innovaties, die allemaal vanuit het klantperspectief en in samenhang zijn ontwikkeld. IT wordt echt ingezet als een enabler voor een groter klantgemak en een betere reizigerservaring&;, aldus de jury.

(kortweg TIM Awards of ook wel Timmies) zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel it-leveranciers als -afnemers. De prijzen werden dit jaar voor de zevende maal uitgereikt.

De Awards werden toegekend voor het meest innovatieve bedrijf, de meest innovatieve IT-leverancier, het meest innovatieve ecosysteem en de meest innovatieve IT-leider van Nederland. 

 

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie