TIAS beste business universiteit van Nederland

TIAS School for Business and Society is de beste business universiteit van Nederland, volgens de Keuzegids Masters 2016. Met een score van 72 uit 100 is TIAS zelfs met afstand de beste WO-masterinstelling van Nederland. Vorig jaar nam TIAS, de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven, ook al topposities in. De Keuzegids Masters 2016 is op 2 maart gepubliceerd door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.).

De overall positie van TIAS is zo hoog, omdat de business school relatief gezien veel opleidingen met goede tot uitstekende scores in haar portfolio heeft. De MScBA van TIAS staat met 88 punten zelfs op een (gedeelde) vierde plaats in de ranking van alle WO-masters in Nederland. Volgens de Keuzegids krijgt TIAS “een zee aan complimenten voor de inhoud van haar studenten. Erg praktijkgericht met een duidelijke communicatie vanuit de opleiding”.

Topopleiding
In totaal krijgen zeven opleidingen van TIAS het predicaat ‘topopleiding’: de Executive Master of Public and Non-profit Management, de Executive Master of Health Administration, de Executive Master of Management and Organization, de Executive Master of Operations and Supply Chain Excellence, de Executive Master of Finance and Control, de Executive Master of Business Valuation en de International MSc in Business Administration.

Kees Koedijk, Dean & Director van TIAS: "Dit is waar we het voor doen. We zijn bijzonder trots op de waardering die we krijgen van onze deelnemers. Na een studie bij TIAS hebben onze alumni de allerbeste wetenschappelijke inzichten en tools in huis om een verschil te kunnen maken in organisaties en in de maatschappij.”

De volledige ranking van de masters aan TIAS School for Business and Society is te vinden op

Over TIAS
TIAS is de business school van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven. TIAS biedt een breed portfolio van internationale MBA’s, Masters, maatwerkprogramma’s, masterclasses en PhD’s. Aan de onderwijsinstelling zijn ruim honderd hoogleraren verbonden met een rijke ervaring in zowel de academische wereld als de praktijk. In haar Labs organiseert TIAS hoogwaardig toegepast onderzoek.

Plaats als eerste een reactie

**Bold** _italic_
Uw emailadres wordt uitsluitend gebruikt om mogelijk contact met u op te nemen naar aanleiding van uw bericht en is alleen zichtbaar voor de redactie.