Slimme samenwerking Zeeman en ProudBreast maakt vrouwelijke borstprothese betaalbaar ​​​​​​​

Eenvoudige combinatie van twee merken biedt concrete oplossing en voordeel.

Het is zo’n simpele en slimme vorm van samenwerking waarin twee merken elkaar versterken gewoon door de producten te combineren. Zeeman en Proudbeast hebben de handen ineengeslagen om borstprotheses waarin vrouwen zich vrouwelijk kunnen voelen aan te bieden met BH’s. Ze doen dat tegen een veel lagere prijs dan vrouwen nu kwijt zijn aan prothese-BH’s.

Vrouwen met een borstprothese moeten vaak veel betalen voor een prothese en een bijpassende BH. Vaak zijn het standaardmodellen, is er weinig om uit te kiezen en zijn ze niet ontworpen om je vrouwelijk in te voelen.

ProudBreast kwam daarom in 2019 met een borstprothese die helemaal vanuit comfort is gemaakt van goede, ademende materialen. Bovendien hebben toch een lage prijs. Net als de BH’s van Zeeman. Uit een test van ProudBreast onder Qups draagsters blijkt dat een aantal van onze BH’s fijn zijn om te dragen met een borstprothese. Zeeman en ProudBreast bieden de combinaties nu aan.

Advertentie
advertisement

'Leuker om lingerie te dragen'

De protheses van ProudBreast zijn het meest comfortabel bij modellen zonder beugel en een hoog uitgesneden model. Een combinatie van een Qup van ProudBreast en een BH van Zeeman, maakt het voor vrouwen die een of geen borst hebben leuker om lingerie te dragen.

Zeeman geeft de BH’s in zijn collectie we regelmatig een nieuwe kleur en een andere stijl. Zo wordt het een stuk makkelijker om af en toe eens wat leuks of anders te kiezen. Voor de laagst mogelijke prijs. Een BH van Zeeman kost 7,99 euro en en Qup van ProudBreast is verkrijgbaar vanaf 49 euro. Dat tezamen is aanzienlijk goedkoper dan de 70 euro die een prothese-BH normaal minstens kost, volgens Zeeman en ProudBreast.

Plaats als eerste een reactie

Advertentie