Geheugen fabrikant Sandisk komt met mini NAS voor mobile devices

Sandisk heeft een usb-stick geïntroduceerd, waarmee je via Wifi Direct bestanden kan uitwisselen met de smartphone of tablet. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld beperkt geheugen op je mobile device hebt, maar omgekeerd is het mogelijk om diverse media bestanden (oa documenten, foto’s, muziek of films) vanaf de kleine stick naar je mobiele apparaat te zenden.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
adformatie
De SanDisk Connect Wireless Flash- en Media Drive is beschikbaar in een 32GB en  64GB variant en bereikbaar via een Android en iPhone device.  Via Wifi Direct zijn bestanden direct te delen. Wifi-Direct is een nieuwe techniek dat het mogelijk maakt om een dataverbinding tussen twee devices te maken. Je hebt voor deze bestandsdeling geen dataverbinding nodig en maakt ook niet gebruikt van je databundel. 
 
De Wifi Direct Flash- en Media Drive werkt erg eenvoudig voor mobiele devices. Populaire video bestanden, zoals AVI en XVID werken echter op iOS devices (iPhone/iPad) en dienen eerst omgezet te worden in een iOS compatible videoformaat. Hopelijk heeft hardwareleverancier Sandisk op software gebied voldoende slagkracht om dit mankement snel op te lossen. Meer informatie is op de website van te vinden. 


Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie