Tracks & Sync Of The Month met Tems, Omar Apollo en Majid Jordan

Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company deelt iedere maand een selectie van nieuwe muziek die recent is uitgekomen.

Aan het begin van iedere maand werpen wij een (terug)blik op een aantal sync-friendly songs die de maand ervoor verschenen dan wel gesynct zijn. Sit back, relax & luister (of kijk) naar onze Tracks of the Month!

Sound of Silence: AT&T 5G Helmet | AT&T

Song: Sound of Silence
Artiest: Amira Unplugged
Schrijver: Paul Simon
Startdatum: 13 okt 2023

 

AT&T bracht afgelopen maand de allereerste American Football helm met 5G verbinding uit, speciaal voor slechthorenden. Amerikaanse up-and-coming artiest Amira Unplugged, die zelf slechthorend is, verzorgde de soundtrack voor de reclame en coverde het iconische Simon and Garfunkel nummer ‘Sound Of Silence’.

Tems - Me & U

‘’Me & U’’ is de nieuwe single van Tems, de Nigeriaanse zangeres en opkomend producer heeft een unieke sound waarin alternatieve r&b en neo-soul genres samensmelten. In 2022 zagen we haar in een reclame voor de lancering van Coke Studio.

Omar Apollo - Live For Me

Afgelopen maand heeft Omar Apollo een nieuwe EP uitgebracht bestaande uit vier nummers. Sinds het nummer 'Evergreen' viraal is gegaan heeft hij al meerdere succesvolle tours gedaan en heeft hij opgetreden op onder andere Coachella, Good Morning America en NPR’s Tiny Desk series. Je kon hem dit jaar zien in de Buchanan's Pineapple commercial.

Majid Jordan - Hands Tied

Afgelopen maand bracht het R&B duo Majid Jordan een nieuwe single uit. In 2022 werkte ze samen met Asics voor hun ''Always in Motion'' campagne. 13 februari kan je ze zien in de Melkweg in Amsterdam.

Sufjan Stevens - A Running Start

Deze Amerikaanse singer-songwriter is niet onopgevallen gebleven door filmmakers. Hij schreef ‘Mystery of Love’ en ‘Visions of Gideon’ speciaal voor de film “Call Me By Your Name”. Bovendien is zijn muziek te horen in verschillende series, waaronder "This is Us", "Bridgerton", "The Bear", en nog vele andere. Afgelopen maand bracht hij een nieuw album uit waar de track “A Running Start” op te horen is.

Iedere week een selectie van 6 nieuwe tracks in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de Amp.Amsterdam Tracks Of The Week mailing.

about us

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →